fbpx
Home Blog Over Flora 2 minuten en 30 seconden met Baptiste van #TeamFlora

2 minuten en 30 seconden met Baptiste van #TeamFlora

Baptiste is marcom consultant bij Flora. Hij heeft o.a. het zotte idee gelanceerd om een portretinterview te maken van alle leden van #TeamFlora.

Vandaag maken we kennis met Baptiste Gemis. Hij werkt voor Outsource Communications en is Marketing & Communication Consultant bij Flora. Hij heeft o.a. het zotte idee gelanceerd om, in volle lockdown, een portretinterview te maken van alle leden van #TeamFlora, zonder te beseffen dat hij ook eentje van zichzelf moest maken. 😱🤪

👆 Dit is Baptiste, Marketing & Communication Consultant bij Flora.
  • Voornaam: Baptiste
  • Naam : Gemis
  • Leeftijd: 43, ik ben de opa van Flora 👴
  • Functie: Marketing & Communication Consultant

Wat betekent Flora voor jou?

Flora is voor mij een groep van mensen en talenten die ik, dag in dag uit, beter leer kennen. Flora is voor mij veel meer dan ‘een’ product of ‘een’ project: het is een avontuur. Iets waarvoor ik mij volledig wil smijten.

Vroeg in de ochtend of laat in de avond?

Ik ben een vroege vogel en start het liefst een uur of twee voordat mijn kinderen uit hun bed komen. Goed wakker zijn, een kopje koffie erbij, mijn laptop opendoen… Dat zijn de productiefste en mijn 'beste' uren eigenlijk.

Star Wars of Star Trek?

[ Aargh ] Geen van beide! Ik haat dit soort dingen… Ik ga me hier niet populair maken maar ik begrijp niet wat mensen zó goed vinden aan Star Wars of Star Trek. Ik snap dat echt niet. Het is gewoon niets voor mij. Sorry aan alle fans.

Baptiste vindt Star Wars maar niets. Say what!? 😱

Stella Artois of Jupiler?

Jupiler! De eerste keer dat ik stiekem een beetje zat was, kwam dat door Jupiler. Sindsdien heb ik een heel goede band met dit merk, veel beter dan met Stella. Ik heb ook niet in Leuven gestudeerd ofzo. Dus voor mij is een Jupiler prima.

Maar… hij lust wel een pintje. Liefst een Jupiler. 🍻

Pixies of Dimitri Vegas & Like Mike?

[ Lacht ] Zonder twijfel de Pixies! Ik haat Dimitri Vegas & Like Mike en ik ben een ge-wel-dig grote fan van de Pixies.

Laat ons een object zien.

Wat voor mij zeer belangrijk is, is een schriftje en een potlood natuurlijk. Nooit met een stylo ofzo want ik schrijf, ik gom uit, ik schrijf het opnieuw en ik maak tekeningen.

Een klein mopje?

[ Gecensureerd ]
Onze oprechte excuses maar deze mop konden we echt niet laten horen.

No comment. 🤐

Wil jij ook zo een video van jezelf ? Kom dan #TeamFlora versterken. Check meteen onze openstaande vacatures.

Evaluate
5/5 - (2 stemmen)