fbpx
Home Blog Over Flora 3 minuten en 57 seconden met Tom van #TeamFlora

3 minuten en 57 seconden met Tom van #TeamFlora

Dit is Tom Lux. Als Customer Care Manager bij Flora zet hij zich elke dag in voor een formidabele service voor ál onze klanten.

Dit is Tom Lux. Als Customer Care Manager bij Flora zet hij zich elke dag in voor een formidabele service voor ál onze klanten. En nu hij vijf maanden officieel deel uitmaakt van #TeamFlora, kunnen we gerust zeggen dat hij ook op de werkvloer voor heel wat happy faces zorgt. ☺️ Keep on shining, Tom!

Een naam als een klok 🔔: Tom Lux, onze Customer Care Manager!
  • Voornaam: Tom
  • Naam : Lux
  • Leeftijd: 43, net zoals onze andere senior Baptiste 🤩
  • Functie: Customer Care Manager

Wat betekent Flora voor jou?

Flora is voor mij een verzameling van een handvol ervaren Ethias-mensen en daarrond een hoop jonge IT-wolven die samen aan één project werken. Als ik het enthousiasme van heel de groep zie, denk ik dat dat een perfecte combinatie is van twee profielen en dat dat een mooie toekomst met zich mee zal brengen.

Nu iets helemaal anders: Donald Trump of Donald Duck?

Donald Duck, ik denk dat die meer verstand heeft dan Donald Trump.

Wel, wat kunnen we zeggen? 😬

Willy Sommers of Kölsch?

(lacht) Rare vergelijking, maar natuurlijk Kölsch. Ik houd van elektronische muziek, ook van Kölsch. Ik heb hem een aantal keer live gezien, waaronder een memorabele avond in Ibiza, ook. Dus sowieso Kölsch.

3 dagen Center Parcs of 3 nachten Ibiza?

3 nachten of meer Ibiza! Ik ben geen fan van vakantieparken, maar gelijk wat de tweede keuze was, zou het toch 3 nachten Ibiza zijn geworden.

Champagne of Duvel?

Duvel! Het beste bier van de wereld, ik ben een grote fan.

Zeg nu zelf, kan je hem ongelijk geven? 😋

Toon ons een voorwerp.

Voor de mensen die het kennen: alioli. Ik ben zelf een grote fan van alles wat met Spanje te maken heeft, en ook zeker Mallorca en Ibiza. Elk etentje begint daar met “pan y alioli”, brood met alioli. Dus ik hoop dat we, zeker nu in deze coronatijden, snel terug onder de zon in Spanje, Ibiza of Mallorca, hiervan kunnen proeven.

Hmm… Pan y alioli!

Tot slot: een klein mopje?

Ik ben geen moppenverteller. Ik ben meer iemand die ad rem is en een gevat antwoord kan geven. Maar ik zal het toch proberen, ik heb een mopje van Jeroom gestolen. Mijn tante woont op een appartement naast de Zoo van Antwerpen. Het is nogal klein, maar ze heeft wel chimpanseezicht.

Flauw, maar toch goed.

En op die noot.. 🎵

Wil jij ook zon video van jezelf ? Kom dan #TeamFlora versterken. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collegas.

Evaluate
5/5 - (3 stemmen)